Christelijke Oranjevereniging IJzerlo

 

C.O.V. IJzerlo

Zomerfeest 2018

15, 17 en 18 augustus

In en om de tent bij de familie Westendorp, Huisstededijk 12

Woensdag 15 augustus 

We beginnen met het ophalen van onze Koningin Bo Kraaijenbrink en jeugdkoningin Jade Bosmann. Tussen 19.00 en 19.15 uur verzamelen we ons op het feestterrein met de versierde wagens. Om ongeveer 19.30 uur vertrekken we richting koninklijke residentie . Na een drankje met muziek en een toespraak van de voorzitter gaan we weer richting de tent voor een gezellig samenzijn met kinderdisco, barbecue en muziek van DJ Thomas Bussink.

 

Vrijdag 17 augustus 

Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de fietsdropping van ongeveer 35 km.
De bus vertrekt om 13.30 u en om 16.30 u vanaf het feestterrein naar het startpunt. Vriendelijk verzoek om de fietstassen te verwijderen.
Aanmelden voor de fietsdropping kan tot 15 augustus bij Ellie Hoftijzer per mail: bkhoftijzer@ziggo.nl , met vermelding van de gewenste vertrektijd.

Daarnaast kunt u deelnemen aan een fietstocht van 17 km met start- en eindpunt op het feestterrein. Van 17.30 tot 18.00 uur kan gestart worden, hiervoor is opgave niet nodig. Voor beide tochten is de deelname gratis.

Na de fietstochten volgt een optreden van Irene van der Aart met haar voorstelling ‘De boer op’. Aanvang 20.00 u.

De avond wordt afgesloten met een optreden van de band ’Down the Hatch’.

Zaterdag 18 augustus 

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom op het feestterrein waar, na het hijsen van de vlag door koningin Bo Kraaijenbrink, het dagfeest geopend wordt door de voorzitter.

Om 10.30 uur beginnen we met het buurtspel waarbij deze keer geldt:
‘Wie niet sterk is moet slim zijn’.

Na het buurtspel gaan we verder met ‘Iezerlo ’s got Talent. Er mag opgetreden worden met elk denkbaar talent van zang, dans tot goochelen of buikspreken. De act zal beoordeeld worden door een deskundige jury.
Opgave bij Dianne Obbink:   dianne.obbink@gmail.com

Om 13.00 uur begint het middagprogramma met het eerste schot van de koningin bij het vogelschieten.

Daarnaast zijn er diverse spelen voor jong en oud(er).

Er is geen financiële belemmering om koning (in) te worden. De kosten van de drank bij het koning ophalen worden door de Oranjevereniging betaald. De Oranjevereniging hoopt dat er weer velen meedoen aan het koningschieten.

 

Dit jaar is de band Tijgerbrood aanwezig op de afsluitende feestavond. Samen met hen lukt het vast om er een daverende avond van te maken.

Aanvang: 20.30 uur

Entree:       Leden gratis

Niet leden 5,

Niet-leden onder de 18 jaar : € 2,50

Aan personen beneden de 18 jaar worden geen alcoholhoudende dranken verstrekt. In verband hiermee kun je tijdens alle dagen van het Zomerfeest slechts alcoholische dranken aanschaffen indien je in het bezit bent van een daartoe bestemd polsbandje. Dit polsbandje kun je na legitimatie gratis afhalen bij de ingang van het terrein.